logo

Algemene voorwaarden Wellness Studio Marnda

Een echte Thaise massage is goed voor uw lichaam. Als u regelmatig een massage krijgt, helpt dat om uw lichaam te laten herstellen van eventuele klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn, gevoelige nek of schouderpijn.

De masseurs van Marnda willen graag dat mensen de echte Thaise massage leren kennen. En dus niet de erotische variant waaraan vaak wordt gedacht bij het begrip ‘Thaise massage’.

Bij Wellness Studio Marnda draait alles om tot rust komen en u op uw gemak voelen. Daarom is Wellness Studio Marnda transparant over haar huisregels. Iedereen die gebruik maakt van de diensten van de Thaise Wellness Studio Marnda verklaart zich akkoord met deze algemene voorwaarden.

Geen erotische massages

In Wellness Studio Marnda is vertrouwen, discretie, wederzijds respect en een veilige sfeer belangrijk. Associatie met erotische (Thaise) massages wordt niet op prijs gesteld. Als een klant zich onbehoorlijk gedraagt kan Marnda de toegang weigeren, zonder opgaaf van redenen.
In Wellness Studio Marnda is ethiek en hygiëne zeer belangrijk, zowel voor de masseurs van Marnda zelf als van haar klanten. Het is niet toegestaan in Wellness Studio Marnda te roken of te telefoneren. Marnda verwacht van haar klanten dat zij dit respecteren.

Cadeaubonnen en massagekaarten

Na uitgifte van een cadeaubon of massagekaart (met serienummer) is deze 1 jaar geldig. Massagekaarten zijn niet persoonsgebonden, u kunt de kaart samen met iemand anders gebruiken. Na aanschaf van een cadeaubon of massagekaart is geen reductie mogelijk. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Afzeggen van afspraken

Het kan gebeuren dat u een afspraak een keer moet afzeggen of verzetten. Doe dat dan bij voorkeur ruim van tevoren, zodat iemand anders dat tijdstip kan benutten.

Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid

Wanneer u zich laat behandelen bij Wellness Studio Marnda is dit geheel voor uw eigen risico. De massages zijn geen therapeutische behandelingen en geen alternatief voor behandeling door een arts.
Wellness Studio Marnda is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van niet volledige of verkeerde inlichtingen, dan wel verzwijgen van medische informatie, zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.
Wellness Studio Marnda is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van klanten.

Privacy

Persoonlijke gegevens van klanten worden niet aan derden verstrekt. Vanuit de beroepsethiek als zorggever houdt Marnda zich aan een geheimhoudingsplicht.

Filosofie van Wellness Studio Marnda

Wellness Studio Marnda gunt iedereen de weldaad van een echte Thaise massage. De masseurs van Marnda werken vanuit hun hart met hun handen om u helemaal te laten ontspannen.